Back from Stavanger

Nå er jeg hjemme igjen etter Stavanger turen, eller har vel vært hjemme veldig lenge men har bare ikke giddet og blogge før nå. Det var kjempe kjekt og vi møtte også noen venner fra Bø. Den flaueste delen var vel at når de dørene som går rundt ikke gikk automatisk rundt(som jeg er vant til.) Men stoppet opp og da kommer jeg som selvfølgeligt var ganske hyper ut med den kommentaren min og sa "Oi, ann stoppa!" og selvfølgeligt kommer de guttene som var bak oss og sier det samme. Flaut.. Fikk ikke kjøpt så mye heller fordi kortet stoppet etter jeg kjøpte noe for 1000 kroner. Men ble fornøyd med det jeg kjøpte. (Innkjøp kommer i morgen.) Kan også legge ut noen bilder og hvis dere vil det.


Q: Noen av dere som vil se bilder fra dagen min?

Good morning

God morgen folkens. Litt tideligt å stå opp på en fridag og rett etter komfirmasjonen men, skal jo til Stavanger klokken halv 12 så. Jeg er skikkelig trøtt men det får jeg bare leve med. Men, må nok stelle meg jeg. 


Q: Har du fri i dag?

The end off the "komfirmasjon"

Nå er konfirmasjonen ferdig, det har vært en kjekk dag med både familie og venner. Har fått ganske masse fint, tusen takk til alle.
Og i morgen blir det Stavanger med Suzanne! Wiiii, gleder meg!


Q: Noen av dere som har fri i morgen?

Komfirmasjon

God morgen, dette er da det første innlegget på bloggen min. Jeg har hatt mange blogger før denne men nå skal jeg prøve å holde meg til denne.
Men tilbake til overskriften, i dag er det konfirmasjon og bunaden er på plass, jeg både gleder meg og gruer meg for å si det rett ut. Men jeg skal nok ha en kjekk dag med familie og med bestevenninna mi Amalie. Men gratulerer til dere andre som også skal komfirmere dere, håper dere koser dere med familie og venner.Q: Skal du komfirmere deg i dag?


 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
juustonelife

juustonelife

14, Karmøy


    Jeg er en jente på 14 år, jeg liker å ta bilder, shoppe og trene. Jeg komme til å blogge om min hverdag, men jeg prioriterer venner, lekser og trening før bloggingen.

    + Legg meg til som venn


Blogg Engelsk sitater Favorite songs Innkjøp Outfitt Pictures


Juni 2012 Mai 2012 April 2012
hits