Cupcakes day.

Sorry for 0 blogging i går men jeg hadde sånn seriøst ikke blogglyst, kjenner bare atte blogglysten synker mer og mer når jeg ser at dere er inne på bloggen min men ikke gidder å ta dere tid til å kommentere en gang, kjenner jeg bare har lyst å slutte mer og mer for hverdag som går. Men har dere noe dere vil se mer av her på bloggen så hadde det vært litt kjekt om dere hadde sakt ifra hva det er. Jeg er alltid åpen for kritikk og ros! Men tilbake til hva overskrifteen sier. I går lagte jeg sjokolade cupcakes med Amalie, vi tok utgankspunktet fra noen blogger men gjore de om til våres egne på en måte og jeg må si at de var ganske gode.Q: Hva vil du se mer av her på bloggen?

Fisketur

I dag har jeg vært på båttur med Amalie og familien helt fra jeg stod opp til klokken 8. Fikk bare spist, hive på noen klær og hive håret opp i en hale, derfor har jeg ikke fått blogget før nå.

Off 2 Fjæra

Da reiser vi til Fjære og sitter i 2 timer i bilen. Så da snakkes vi i 10 tiden.

Fjæra i dag!

I dag så reiser jeg til Fjæra med Amalie alikevel!! Gleder meg så sykt siden det er så fint der og fredeligt så finner vi alltid noe å gjøre.
 
Q: Hva skal du i dag?

Anbefalling av spill - Mega Run


Nå skal jeg anbefale et spill som heter Mega Run. Det er kjempe kjekt, du blir så utroligt fort hekta på det! Du trenger ikke internett for å spille det men du trenge internett for å åpne de nye verdene. Du skal samle penger og hoppe på de "onde" på en måte for å få de vekk. Du kan få det til Iphone, Ipod, Ipad og android telefoner også tror jeg?

Q: Har du dette spillet eller har du tenkt å laste det ned?

You only live once

Det har ikke blitt noe blogging på meg i dag, fordi meg å Amalie ha faktisk vært sosiale! Men i natt så skal jeg, hun og kompis ha lan så blir vel noen innlegg då kansje?

Q: Hva har du gjort i dag?

Chilledag

I dag har vært en ganske chill dag, meg og Amalie har bare sotte her og slapt av siden vi ikke reiste i dag alikevel men heller reiser på tirsdag! 

Q: Hva har du gjort i dag?

Facebook page


Da har jeg laget meg en liker side på facebook til bloggen. Der kommer jeg til å legge ut når innleggene blir postet på bloggen, jeg kommer også til å svare på en del spørsmål der også. Og denne liker siden finner dere >HER<

Jeg vil lese din blogg!

Jeg har ikke noe bedre å gjøre så jeg tenkte at jeg kunne lese noen av deres blogger, så kansje jeg blir fast leser? Kommenter at jeg skal lese hos deg så stikker jeg innom bloggen din!

Q: Skal jeg stikke innom bloggen din?

Håvik here I am again

Da er jeg på Håvik hos Amalie så skal jeg såve her til i morgen, så reiser vi til Fjæra i morgen! Så nå skal vi opp til em kompis i gammle klassen min! Jeg fikk også karakter kortet mitt i dag som dere vet det eneste jeg ble fornøyd med var vel naturfagen som jeg fikk 6'er i og musikk som jeg fikk 4+ i!! 

Q: Hva skal du i dag?

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
juustonelife

juustonelife

14, Karmøy


    Jeg er en jente på 14 år, jeg liker å ta bilder, shoppe og trene. Jeg komme til å blogge om min hverdag, men jeg prioriterer venner, lekser og trening før bloggingen.

    + Legg meg til som venn


Blogg Engelsk sitater Favorite songs Innkjøp Outfitt Pictures


Juni 2012 Mai 2012 April 2012
hits